Yritysinfo

Björkön Paulatehdas Oy sijaitsee Björköbyssä noin 35 km Vaasasta keskellä Merenkurkun maailmanperintöaluetta.

Yrityksen perusti Anton Björkman (1925–2007) vuonna 1956. Hänellä oli vankka kokemus sekä kalastuksesta että kalastustarvikkeiden valmistuksesta. Alussa yrityksen tuotanto suuntautui ammattikalastuksen tarpeisiin, jolloin ensiluokkaisen laadun vaatimukset olivat ratkaisevia. Tänään Björkön Paulatehdas Oy on johtava punottujen kohopaulojen ja alapaulojen valmistaja. Tuotekehitystä tapahtuu jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja valikoimasta löytyy tuotteita useimpiin verkkokalastuslajeihin kotimarkkinoiden järvikalastuksesta valtamerien syvän meren kalastukseen.

Luonnollisena osana kehitystä yrityksessä alettiin pauloittaa verkkoja, rysiä, nuottia ja kalankasvatuskasseja. Tuotteet räätälöidään useimmiten asiakkaan erityistarpeiden mukaan, ja teemme mielellämme tarjouksia aina suurista siikapyydyksistä koekalastuksessa käytettäviin pieniin poikasnuottiin.

Nykyään olemme myös taitava suojaverkkojen valmistaja. Valmistamme suojaverkkoja teollisuuteen, rakennustyömaille ja urheilukentille, esim. golfverkkoja, tennisverkkoja ja jalkapalloverkkoja. Varastosta löytyy verkkoja lähes joka tarpeeseen - sekä polyeteeniverkkoja että nailonverkkoja. Valinnanvaraa löytyy niin silmäkoossa kuin lankavahvuuksissakin.

Vuosien kuluessa olemme rakentaneet laajan varaston, josta löytyy kalastus- ja meriaiheisia tarvikkeita joka lähtöön; verkkoja, nuotanosia, kohoja, poijuja, köysiä, siimoja, sadevaatteita ja kaikenlaisia muita sekä mahdollisia että mahdottomia tavaroita.

Lyijyekstruudereillamme pystymme valmistamaan erityyppisiä lyijyprofiileja, esim. lyijyketjuja ja lyijylankaa. Tuotteita käytetään painoina, kemiallisissa prosesseissa tai konevalmistuksen toleranssimittauksissa.

  SEARCH  

Languages
Finnish Swedish EnglishBjörkö Telnfabrik Ab Björkövägen 771, 65870 Björköby | Tel. +358 6 3524500

Discover Your future - Your customer is already there!